Plats: Varekil, Orust
0735 - 031 102
info@penolia.se

Områdesbilder

All you need is a vision

KONCEPT OMRÅDESBILDER

Istället för att ta nya bilder varje gång ett objekt skall säljas så provar vi med att erbjuda möjligheten att använda er av områdesbilder för publicering med era objekt. Bilderna får användas i tryckt media likväl som online. Beroendes på ert behov så har vi tagit fram olika alternativ så kallade ”licenser”. 

Vårt mål är att försöka täcka alla större orter på Orust och Tjörn så fort som möjligt. Är det någon speciell plats ni vet att ni har ett återkommande behov av så säg till oss. 

Klicka på en bild, när den öppnats i bildvisaren som komprimerar bilden så högerklicka på bilden för att spara ned den i full upplösning till er dator så ni kan se om kvalitén motsvarar ert behov.

Läs mer nedan hur det fungerar.

OMRÅDESBILDER ORUST

SÅ FUNGERAR DET

Priser licenser:

  1. Fritt antal publiceringar av samma bild tillsammans med ett och samma objekt tills den är såld 199 kr
  2. Fritt antal publiceringar av samma bild för fritt antal objekt under 1 års tid 895 kr
  3. Fritt antal publiceringar av samma bild 10 års tid 1495 kr
  4. Fria publiceringar av samtliga bilder på sidan 1 år 5500 kr (Fler från Orust och Tjörn kommer under året och ingår då)

Vi sköter tillståndsansökan från Lantmäteriet, alla bilder på denna sida är godkända, hänvisa till oss vid ev problem då bilden är vår egendom.

Beställa och betala:

Beställ via sms, mejl eller fyll i kontaktformuläret, ni kan betala via Swish, faktura eller via kort, länk för betalning skickas som sms från iZettle.

När du bestämt dig för vilket alternativ du önskar smsar/mejlar du oss och anger vilken bild (bildens namn), önskat licensnummer, adress till objektet den skall användas till (vid licens 1), ditt namn, ditt kontor och din mejladress så återkommer vi med en faktura-/kontantfaktura till din mejl samt en nedladdningslänk till originalbilden. Fakutan/kontantkvittot gäller sedan som ditt kvitto och har du valt ett tidsbegränsat alternativ, gäller datumet på kvittot som startdatum. Vid faktura gäller licensen från fakturadatumet och framåt enligt valt alternativ.

Tänk på att alla priserna ovan är ex moms så glöm inte lägga till det vid beställning via Swish.

Swish: 1236675565

E-post: info@penolia.se

SMS: 0735-031102

Exempel mejltext:

”Namn på bild, licensalternativ, objektets adress, mäklarens namn, företag och fakturaadress, din mejladress.”

”Mollösund, Licens 2, Andersvägen 1, Anders Andersson, AndersMäklare Varekil, anders@anders.se.”

SÅ VÄLJER DU BILD

Klicka på den bild du är intresserad av som då öppnas i bildvisaren, högerklicka och spara ner till din dator vid behov för att granska kvalitén. När du är nöjd, beställ enligt ovan. Så fort vi ser din beställning skickar vi en nedladdningslänk till originalbilden som du hämtar ner med ett klick. Köper du tillgång till alla bilder 1 år får du samtliga bilder  som laddas ner med ett klick till din dator, när nya bilder läggs till framöver får du  länk tillskickad med  automatik.

Alla bilder på denna sidan ägs och har Copyright av Penolia Production. Alla bilder är godkända för publicering av Lantmäteriet så du kan publicera dem direkt när du fått länken.

 Ev överträdelser av licenser kommer hanteras som vanligt vid brott mott upphovsrättslagen.

BILDER PÅ ETT EGET OBJEKT

Är du  intresserad av bilder på ett specifikt objekt så åker vi ut och gör det för 1495 kr.

Var det här inte lika solklart som vi tycker att det är? Mejla oss så reder vi ut alla frågetecken.

Obs, alla priser på denna sida är ex moms.